2011-10-08 15:42:43• hírek • Póti Orsolya

Látványos Repülőnapot tartottak

Látványos légi programok, tombola, sétarepülés és zárásképpen koncert várta mindazokat, akik kilátogattak október 8-án Szatmárnémeti repterére. A szórakoztató programokat a Szatmári Repülőnap keretében szervezték, amelyre immáron negyedik alkalommal került sor.

A Szatmár megyei Tanács, a Román Repülőklub és a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér - a fő támogatókkal, az ASTRA Biztosítóval és az OMV-vel közösen idén is megszervezte a Szatmári Repülőnapot, hogy színvonalas eseménnyel gazdagítsa a szatmári rendezvények számát.

A rendezvényt mazsorettcsapatok bemutatója nyitotta meg szombat déli 12 órától, majd a MIG 21-es és a PUMA helikopter körözött a rendezvényre érkezők fölött. A Repülőnap fő attrakciója pedig kétségkívül a Hawks of Romania négy pilótájának légi bemutatója, illetve George Rotaru és Goger Attila bemutatója volt, de az ejtőernyősök is látványos produkcióval rukkoltak elő.

És minden bizonnyal azok a látogatók sem csalódtak, akik maguk is kipróbálták a repülést, ugyanis a Tarom egyik járata fél órás sétarepülésre invitálta mindazokat, akik madártávlatból akarták látni Szatmárnémetit.

A sétarepülést látványos légi bemutatók előzték meg, volt ejtőernyőzés, akrobatikus műrepülés, légi parádé, ultrakönnyű- és vitorlázórepülés is. Bár a Tóth Vera koncert betegség miatt elmaradt, helyette a Directia5 és a Művészeti Iskola diákjai szórakoztatták a közönséget.



Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: